Jokainenhan kiinnostuu asioista, jotka loppujen lopuksi ovat sydäntä lähellä, kuitenkin lieneekö orastava innostukseni saanut alkunsa siitä, että lapsi tarvitsee soseiden jälkeen enenevässä määrin kotiruokaa ja toinen mahdollisuus voi tietenkin olla että olen vasta nyt havainnut Leilan. Ruotsalaisen menestyneen kokin helmeilevän hyvin visualisoitujen kokkausohjelmien keittiöt ja itsessään helpon näköisen ja laadukkaan ruuanlaitoin.
Katsoessani ohjelmaa " Leila leipoo" haaveilen tulla kutsutuksi kardemummakaakaolle ja juustokakulle hänen kotoisaan ranskan merenrantavillaansa. Jos näin onnellisesti sattuisi käymään lupaan kyllä syödä yhden kutakin laatua, sillä pöydät notkuvat juuri niitä herkkuja joita muistan maistaneeni pari kertaa matkustaessani Amerikassa. Leilan leivonnaiset ja kokkaukset ovat ihastuttava sekoitus ruotsalaista, amerikkalaista, italialaista ja ranskalaista keittiötä. Muutamassa reseptissä oli jopa ilahduttavasti ripaus libanonilaisia ja espanjalaisia klassikoita.
Uskon että seuraava kirjahankintani tulee olemaan Leilan kokkauskirja, jonka reseptit koen helpoimmaksi itselleni toteuttaa. Lisään vaikeusastetta sitä mukaa kuin koen itse onnistuneeni.
Kardemummakaakao;-)) & Juustokakku & Suklaabaguette
Kelpaisiko kutsu Krunaan kaardemummakaakaon, juustokakun ja kuohuviinin merkeissä ranskalaisessa tunnelmassa, kun käytetään luovasti mielikuvitusta ja muuttolaatikkoja on vähän purettu...?
VastaaPoistaHyvää viikonloppua tv. Tuija
Loistavaa kiitos kutsusta, kyllä kelpaa;-) Käytetään luovuus kokkaukseen, kyllä meidän varmasti onnistuu Leilan opein ja omin lisäyksin luoda ranskalainen tunnelma ihanaan ja ah niin rakkaaseen Kruununhakaan, muuttolaatikoineen päivineen;-) Ihanaa viikonloppua terkuin Kiruli
VastaaPoistaKiitos samoin, Kira, ja palataan kutsuun piakkoin! Hauskaa naisten päivää ;)
VastaaPoista